Славия и Локомотив София се включиха в кампанията Подкрепа за българските капитани

...
Славия и Локомотив София се включиха в кампанията Подкрепа за българските капитани
Коментари Харесай

Славия и Локо София рамо до рамо в кампанията Подкрепете българските капитани

Славия и Локомотив София се включиха в акцията " Подкрепа за българските капитани " за Любомир Чанев и Данаил Веселинов, които бяха отвлечени дружно с кораба Galaxy Leader в Йемен на 19 ноември тази година.

Инициативата бе подета от близки и другари на двамата и бе стартирана на 6 декември - Никулден - ден на моряците. А клубовете, които я започнаха, бяха Пирин от Благоевград, където е роден капитан Чанев, както и Черно море от Варна, където двамата са приключили висшето си обучение.

" Бели " и " червено-черни " също без планиране поддържаха идеята, позирайки с фланелки с надпис: " Подкрепа за българските капитани! " и " Любо, Данаил – с вас сме! ", като задачата е да им изпратят позитивна сила и вяра за скорошно освобождение.

Отборите, както и околните и приятелите имат вяра, че управляващите вършат всичко допустимо въпросът да бъде позволен допустимо най-скоро и с триумф и двамата скоро се приберат живи и здрави при фамилиите си.

Инициативата бе подкрепена в първия ден и от волейболния клуб ЦСКА, както и от Българската федерация по бокс. Очаква се още отбори и огромни фигури в родния спорт да се включат.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР